Conferinta DIGITAL SIGNAGE – Intra in lumea competitiei!

Locatie: Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti, Sala Cupola, parter

Data: 27 septembrie 2017

___________________________________________________________

Consumatorii de astazi isi doresc noi experiente in divertisment, chiar daca vorbim de stadioane, arene, cluburi sau teatre. In fata unui asemenea public, atat organizatorii, cat si producatorii de digital signage sunt nevoiti sa faca fata cu succes noilor provocari. Cata vreme cuvintele de ordine sunt astazi display-urile, difuzoarele, senzorii, lumina, creativitatea si povestile, noi ne propunem sa le dezbatem pe toate intr-o conferinta dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor creative concepute pentru zona de retail (noua ancora a semnalisticii digitale), entertainment si industria de LED-uri. Care este realitatea tehnologica in care traim si care sunt tendintele si necesitatile in zona de business, pentru captarea si retinerea atentiei consumatorului?

 

Domnul Presedinte – Eduard DUMITRASCU

Eduard Dumitrascu(speaker pe tema “Cat de Smart sunt cladirile si orasele din Romania. Ce inseamna Smart City si Smart Retail pentru piata din Romania”)

Cu o vasta experienta in management, ca si Director General in cadrul unor companii private cu activitati distincte, Eduard Dumitrascu a decis sa obtina un inside si din mediul public, adaugand in portofoliul sau experienta castigata din postura de Consilier Judetean, Consilier la Parlamentul Romaniei si culminand cu cea de Secretar de Stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene. In acelasi timp, este si fondator al mai multor companii, printre care FabricaOnline.ro si Bucharest Business Breakfast. Ca presedinte al ARSCM, Eduard Dumitrascu este unul dintre cei mai activi sustinatori ai inovatiei. Militeaza pentru crearea unei legaturi puternice si benefice intre mediul privat si cel public, facand parte din proiecte ample cu impact national si rezonanta internationala. Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate  a fost infiintata in 2016 pentru a veni in sprijinul institutiilor, companiilor si persoanelor implicate in dezvoltarea comunitatilor si oraselor.

Ce este DIGITAL SIGNAGE

Viteza si tehnologia sunt doua simboluri importante ale lumii in care traim. Zi de zi suntem martorii noilor evolutii tehnologice, a caror prezenta se simte tot mai mult chiar si in mediul de afaceri. In goana dupa clienti, afacerile se transforma si se reinventeaza – iar sectorul digital signage, prezent in multe industrii, nu face exceptie.

Din dorinta de a oferi pietei sud-est europene posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi tehnologii interactive din sectorul digital signage si cu solutiile inovatoare de afisaj digital, am creat DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive.

Expozitia va beneficia de prezenta liderilor din domeniul digital signage, dar si a multor companii importante de pe piata locala, oferind cadrul perfect de interactiune pentru mediul de afaceri sud-est european. Vei avea acces la o gama larga de echipamente, sisteme de afisaj digital, aplicatii, touchscreen-uri si o multime de gadgeturi conexe.

Timp de patru zile, DIGITAL SIGNAGE se va transforma intr-o adevarata arena a display-urilor digitale, tehnologiilor si solutiilor inovatoare, insufletita de prezenta vizitatorilor profesionisti atent targetati si a factorilor de decizie din industriile-cheie.

digital signage