Caravana Smart City – Expertiza Alba Iulia (7 Decembrie) – Alba Iulia

0
806

Caravana Smart City – Expertiza Alba Iulia

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM) în parteneriat cu Primăria Alba Iulia organizează în data de 7 Decembrie 2017, la Alba Iulia, etapa a IV-a a Programului Național Caravana Smart City.

Caravana Smart City este cel mai complex program pilot ce vizează informarea reprezentanților autorităților centrale și locale despre conceptele și produsele Smart City și totodată despre soluțiile inovatoare pe care le pot implementa autoritățile pentru dezvoltarea comunităților creativ-inteligente.

În mod diferit față de parcursul firesc al Caravanei, la Alba Iulia dezbaterea va analiza cele mai mari provocări întâlnite pe parcursul implementării soluțiilor inteligente, astfel încât expertiza Alba Iulia să poată deveni cunoscută și prin intermediul Caravanei și transmisă mai departe în celelalte etape și regiuni ale României.

Partenerii ARSCM vor prezenta soluții inteligente dedicate unei gestionări eficiente a resurselor clădirilor, managementul deșeurilor, inovații tehnologice și soluții electronice destinate angajaților. Reprezentanții autorităților vor prezenta pașii deja întreprinși în vederea unei mai bune relații cu comunitatea locală în scopul îmbunătățirii nivelului de trai prin sporirea gradului de confort în relația acestora cu autoritățile, dar mai ales interpretarea datelor.

Dezbaterea vizează schimbul de expertiză, transferul de know-how și mai ales schimbul de bune practici și prezentarea modelului de smart city Alba Iulia Smart City.

Evenimentul va fi gazda celor mai importanți decidenți, a celor mai noi tendințe internaționale, iar schimbul de bune practici este principalul obiectiv al Programului. În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul reprezentanții autorităților centrale și locale, fiind un eveniment de înaltă ținută.

ACCESUL ESTE GRATUIT pentru toți reprezentanții instituțiilor de stat, precum și ai mediului universitar, iar înregistrarea participanților se face în sala Senatului Universității 1 Decembrie 1918, începând cu ora 09.30, sub rezerva confirmării anterioare a înregistrării prin email la info@romaniansmartcity.ro sau telefonic la 0734.975.423.

Partenerii instituționali: Ministerul Energiei, Primăria Alba Iulia, AAPRO

Partenerii Caravanei Smart City: Immochan România, Iridex Group, BMF Grup, Orange, DigiTax, Clusterul StartInovare, EasyLumen.

Ne vedem în pe 7 Decembrie la Alba Iulia.

CARAVANA SMART CITY
Cel mai amplu proiect de promovare a conceptelor, produselor și serviciilor din Industria Smart City.

CUM?
Pe parcursul a 12 luni, în fața unui auditoriu compus numai din cumpărători de produse Smart City compania dvs. are posibilitatea să convingă auditoriul de calitatea serviciilor și produselor oferite.

DE CE?
Educăm și obișnuim publicul targetat cu ideile principale și conceptele Smart City!

UNDE?
Am ales principalele regiuni și centre urbane astfel încât fiecare ediție a caravanei va strânge toți beneficiarii în același loc – explicăm, educăm, vindem!

CINE PARTICIPĂ?
Alegem 10 parteneri strategici pentru cele 10 domenii Smart City ce vor fi promovate.

CÂT DUREAZĂ?
12 luni

PUBLIC ȚINTĂ?
1000 decidenți Smart City

SCOPUL?
Prezentare, educare, dezvoltare și vânzare de servicii și produse Smart City

Mai multe detalii puteți găsi pe: caravana.romaniansmartcity.ro/