ThinkTrain – Punem România pe șine – 9 noiembrie 2017

0
589

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate va participa la conferința internațională ThinkTrain, organizată de Point Connections pe 9 noiembrie 2017, o dezbatere despre dezvoltarea sistemului românesc de căi ferate, prin prisma viziunilor, a voinței politice, a sincronicității și a capacităților de implementare.

CONTEXT

Sistemul feroviar românesc are nevoie de o schimbare radicală a paradigmei de funcționare, fără de care România nu își poate atinge obiectivele de dezvoltare durabilă. Felul în care vor evolua căile ferate ține de o viziune strategică despre cum vrem să arate România modernă: competitivă, interconectată, eficientă din punct de vedere economic, actuală din punct de vedere tehnologic, centrată pe nevoile cetățeanului.

OBIECTIVE

ThinkTrain își propune să promoveze ideea că dezvoltarea sustenabilă a României nu poate fi concepută în afara unui sistem coerent de căi ferate adaptat realităților secolului XXI. Ne dorim să provocăm schimbări de viziuni, politici și modele de business și să creăm un context interactiv de dialog între stakeholderi. Vom căuta, împreună cu dvs. și invitații noștri, răspunsuri la întrebările cine / când / cum / poate oferi căilor ferate române acces la acel viitor pe care ni-l dorim cu toții.

CUI SE ADRESEAZĂ

Conferința se adresează stakeholderilor relevanți din domeniul căilor ferate și infrastructurii:
– Autorități cu competențe în domeniu
– Comunitatea de business (companii active  în domeniul căilor ferate și infrastructurii, asociații, consultanți)
– Specialiști, lideri de opinie
– Mass-media

LOCAȚIE: Expirat Halele Carol*

Mai multe detalii și agenda evenimentului puteți găsi pe aici.