Schréder: Acest eveniment de 4 zile, care are loc în Paris, în perioada 1-4 noiembrie, întrunește peste 1200 de profesioniști în iluminat, inclusiv designeri de renume internațional, arhitecți și urbaniști din toată lumea.

Se desfășoară conferințe și discuții pe tema: Schimbarea se întâmplă, privind felul în care iluminatul și tehnologia smart pot fi folosite în crearea de rețele conectate, care să aducă beneficii tuturor celor care utilizează un spațiu public.

Iluminatul conectat este în perfectă legătură cu misiunea noastră, aceea de a ajuta clienții să transforme felul în care infrastructura de iluminat este folosită pentru a oferi spații mult mai atrăgătoare, durabile și sigure pentru locuit. Am fost printre primii care au adoptat tehnologia pentru un iluminat inteligent, în toată lumea, odată cu apariția aparatului Shuffle, un stâlp de iluminat care facilitează interactivitatea și interacțiunea socială în spațiile publice.

Susținem inițiativele PLDC, care încurajează informarea, împărtășirea experienței și a bunelor practici.

Acest eveniment reprezintă, de asemenea, ocazia ideală de a ne promova noua gamă ILUM, pentru a ajuta profesioniștii în iluminat să își imagineze, să proiecteze și să creeze medii dinamice, într-un mod inteligent, estetic și eficient.