Dragi prieteni,

Suntem încântați să anuntam apelul pentru depunerea abstractelor / articolelor pentru cea de-a 5-a ediție a Conferinței Smart Cities [Orașul Inteligent], care va avea loc la SNSPA București, în perioada 7-8 decembrie 2017. Conferința se bazează pe tradițiile și succesul demersurilor făcute în vederea dezvoltării unui oraș inteligent precum: e-guvernare, inovare socială, urbanism, administrație și nu numai. Vom continua să fim un loc de întrunire pentru discuții asupra acestor aspecte pentru universitari, factori de decizie și practicieni. Pe lângă lucrări, acceptăm și abstracte și rapoarte privitoare la experiențe practice dobândite în urma implementării de programe din această zonă de interes. Termenul limită de depunere este 01 Octombrie 2017.

Nu există taxă de participare sau publicare.

Toate lucrările vor fi publicate în volumul conferinței, cu sprijinul Editurii ProUniversitaria. Lucrările considerate cele mai interesante vor fi publicate în Jurnalul Smart Cities and Regional Development (SCRD) sau în HOLISTICA Journal of Business and Public Administration.

Vă invităm să ne urmăriți activitatea pe Facebook:https://web.facebook.com/smartcitiesconference/ și pe pagina Web: http://administratiepublica.eu/smartcitiesconference/2017/

Toate cele bune,

Lector univ. dr. Cătălin Vrabie
SNSPA, București,
în numele comitetului de organizare