Orientul Mijlociu a devenit regiunea cu cele mai multe clădiri impunătoare din lume. În calitate de lider al industriei de Facility Management în România, BMF GRUP doreṣte să îṣi aducă contribuṭia ṣi să asigure gestionarea portofoliului de clienṭi într-o astfel de zonă geografică cu proiecte arhitecturale ṣi clădiri inedite.

Dubai, cel mai mare oraṣ din Emiratele Arabe Unite, este prima zonă din Middle East, unde BMF GRUP ṣi-a consolidat prezenṭa ṣi îṣi extinde în prezent operaṭiunile, fiind ales după o viziune de ansamblu asupra nevoilor pieṭei de profil.

În urma ultimei vizite de săptămâna trecută, a domnului Gabriel Tomescu, CEO BMF GRUP, la punctul de lucru din Dubai, s-au stabilit priorităṭile imediate cât ṣi viziunea grupului pe termen lung. S-a discutat despre poziṭia companiei în sectorul de #FacilityManagement, cât ṣi despre parteneriatele strategice pe care BMF GRUP le-a încheiat.

BMF consideră că oportunităṭile industriei din Middle East trebuie fructificate, gestionate corespunzător, pentru ca în timp să devină parteneriate durabile.

This slideshow requires JavaScript.