ExpoEnergiE 2018 – Evenimentul specialiștilor

din industria energetică

ExpoEnergiE (www.eee-expo.ro) – Târgul internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale se desfășoară între 8 și 11 martie, la Romexpo (Pavilion B2).

ExpoEnergiE se adresează atât producătorilor, distribuitorilor, autorităţilor şi specialiştilor din industriile energetice, cât şi producătorilor de echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale.

Între 8 și 11 martie, Romexpo devine spațiul de întâlnire al specialiștilor în domeniul eficienţei energetice şi de identificare a potenţialului de care dispune România, considerată cea mai puternică ţară din regiune în privinţa producţiei de petrol şi gaze.

Companiile din domeniul echipamentelor şi tehnologiilor pentru industria de petrol şi gaze naturale îşi pot prezenta noutăţile în ceea ce priveşte:

  • prospectarea şi explorarea pe sol şi maritime;

  • echipamentele si instrumentele pentru foraje de exploatare;

  • prelucrarea şi valorificarea ţiţeiului şi gazelor naturale (rafinării, echipamente şi aparatură tehnologică, sisteme de filtrare, purificare şi separare);

  • petrochimia.

  • transportul, depozitarea şi distribuţia ţiţeiului, produselor petroliere şi gazelor naturale.

La ExpoEnergiE 2018 sunt aşteptate să-şi prezinte oferta și să susțină prezentări și asociațiile din domeniu și companiile producătoare, importatoare şi distribuitoare de produse, tehnologii şi proiecte care vizează sustenabilitatea producţiei de energie din surse regenerabile.

Mai multe informații despre conferințele și seminarii pe teme din sectoarele industriei energetice se găsesc pe www.eee-expo.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului, ExpoEnergiE.Romexpo.

Program de vizitare:
8-10 martie2018, orele 10:00-18:00
11 martie 2018, orele 10.00-16.00

Preț bilet intrare: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.