Iridex Group Plastic anunța consolidarea companiei prin fuzionarea cu Iridex Group Constructii. Compania Iridex Group Plastic va prelua in totalitate activitatea si patrimoniul Iridex Group Constructii. Toate contractele și relatiile comerciale aflate in derulare cu Iridex Group Constructii vor fi continuate la standarde inalte de profesionalism si calitate, de catre Iridex Group Plastic.

În urma analizelor și a evoluției celor două companii în anul 2017, am luat în considerare consolidarea activității grupului prin fuziune cu divizia care desfășoară activități complementare. În această formulă, implementăm cele mai bune soluții pentru domenii precum mediu, construcții sau agricultură, urmărind introducerea celor mai noi și mai inovative tehnologii din lume pentru aceste domenii. Consolidarea activității companiei are în vedere atingerea obiectivelor de afaceri asumate prin strategie, atât de creștere a cotei de piață, precum și de creștere consolidată a business-ului. Obiectivul nostru este de a conduce la o evoluție anuală de 5%, cu o pondere sporită a business-ului privat în cifra de afaceri”, a declarat Adriana Mircea, director de dezvoltare afaceri, Iridex Group Plastic.
Compania realizeaza venituri atat din contractele din sectorul public, cat si din cele din sectorul privat. Soluțiile propuse de Iridex Group Plastic vizeaza, in perioada 2018-2022, o piata estimata la circa 2 miliarde de euro. Obiectivul companiei Iridex Group Plastic este de a atinge o cota de piata de circa 10% pe fiecare dintre domeniile de activitate, de la agricultura sau transporturi, la constructii si infrastructura de mediu. In urma fuziunii compania va oferi un pachet complet de solutii si servicii care includ toate tehnologiile necesare pentru executia la cheie a proiectelor.
În perioada următoare – 2018-2022 – ne așteptăm la creșterea investițiilor în domenii precum: agricultură, mediu, managementul deșeurilor, infrastructură, construcții, investiții firești derulate pentru evoluția comunităților din țara noastră. Suntem pregătiți pentru a oferi pieței cele mai noi tehnologii și soluții inovatoare”, a completat Adriana Mircea.
Cu peste 25 de ani de inovatie, Iridex Group a fost recunoscut pentru activitatea sa continua si efortul depus constant in promovarea solutiilor inteligente, prin castigarea Premiului de Excelenta la categoria Smart Building in cadrul Galei Smart City Industry Awards 2017, precum si printr-o serie de premii ARACO primite pentru calitatea lucrarilor realizate.

Despre IRIDEX
Infiintat in urma cu peste 25 de ani, Grupul Iridex este alcatuit din următoarele companii: Iridex Group Import-Export, Iridex Group Plastic, Iridex Group Servicii Salubritate Bucuresti, Iridex Group Salubritate Costinesti. La nivelul intregului grup, cifra de afaceri este de circa 75 de milioane euro, iar numarul angajatilor este de peste 700.
Cu actionariat exclusiv romanesc, grupul executa lucrari de infrastructura la cel mai inalt standard de calitate. Iridex Group distribuie produse necesare in lucrari de constructii civile si industriale in tara si strainatate, lucrari de imbunatatiri funciare, gestiunea integrata a deseurilor, proiectare si exploatare de depozite ecologice municipale pentru deseuri nepericuloase. Iridex implementeaza proiecte de pionierat in diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabila, instalatii de producere de energie electrica din biogaz s.a.