Marṭi, 20 martie, a avut loc Gala Cleaning Show Awards 2018, festivitate în cadrul căreia s-au acordat premiile de excelenṭă din industria de curăṭenie profesională. În urma nominalizărilor efectuate de către specialiṣtii industriei de curățenie profesională, Divizia de Curăṭenie a #BMFGRUP a fost premiată la categoria ”Investiţie în dezvoltare”. Cleaning Show Awards este un eveniment care celebrează excelenţa şi recunoaşte meritele firmelor din industria curăţeniei profesionale, care prin activităţile desfăşurate, au contribuit la dezvoltarea domeniului ṣi la ridicarea standardelor profesionale.

Domnul Gabriel Tomescu, CEO BMF GRUP, a participat la eveniment ṣi a fost onorat să ridice premiul obṭinut: „Doresc să le mulṭumesc tuturor celor care au încredere în noi ṣi ne apreciază serviciile, celor care ne-au votat ṣi ne-au propus pentru categoria «Investiţie în dezvoltare». Pentru colegii mei de la Divizia de Curăṭenie a BMF GRUP înseamnă foarte mult acest premiu ṣi demonstrează faptul că munca lor, de atâṭia ani, este apreciată de către clienṭi, furnizori de servicii, furnizori de echipamente ṣi parteneri.”

În ultimii ani, industria curăṭeniei profesionale s-a dezvoltat foarte mult, iar Divizia de #Curăṭenie a BMF GRUP a dovedit că profesionalismul ṣi performanṭa sunt o echipă. Conceptul de investiṭie în dezvoltare a reprezentat o mobilizare pentru companie, în dorinṭa de a pune la dispoziṭie servicii de înaltă calitate pentru clienṭii noṣtri, un îndemn atât pentru colaboratorii, cât ṣi angajaṭii noṣtri de a da activităṭii un sens ascendent, de continuă dezvoltare.