Aplicația TPARK îți pemite să plătești parcarea prin SMS în peste 30 orașe din România.

0
372
 • Selecteazi orașul și perioada dorită și aplicația va trimite SMS-ul corespunzător pentru plata parcării. În câteva secunde vei primi un SMS de confirmare a plății. Dacă plata nu e necesară în acel moment, aplicația te va avertiza.

  Pe lângă posibilitatea de a achita taxa de parcare cu SMS, șoferii au la dispoziție serviciile de achiziționare a rovinietei, a vignetei pentru Ungaria, a voucherelor pentru parcarea cu bip, de plată a amenzilor de parcare și a taxei de pod Fetești-Cernavodă, direct din aplicație. Cea mai nouă caracteristică este plata parcării în Ungaria prin card bancar.

  Amenda de parcare, voucherele, vigneta și parcarea în Ungaria pot fi achitate cu orice card bancar, prin intermediul serviciului securizat de plată electronică oferit de Braintree Payments.

  — Caracteristici —

  Ușor

  Reține numărul de înmatriculare și zona tarifară anterior selectată.

  Comod

  Nu mai ai grija parcometrelor și a tichetelor de parcare. Achiți parcarea direct cu telefonul.

  Rapid

  Timp de încărcare foarte mic.

  Jurnal

  Poți consulta oricând parcările efectuate din aplicație.

  Notificări

  Te anunță înainte de expirarea timpului de parcare printr-o notificare.

  Convenient

  Achiți rovinietavigneta și parcare în Ungaria,taxa de pod Fetești-Cernavodă și amenda de parcare (serviciu disponibil momentan doar pentru șoferii din Băile Felix, Miercurea Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sighetu Marmației și Turda) direct din aplicație.

  — Galerie —