ARSCM realizează aplicații pentru SmartPhone dedicate administrației centrale și locale

1684

De ce sa alegi aplicațiile realizate de ARSCM?

Pentru că sunt dedicate administrației locale și centrale – colegii noștri au gândit funcționalități unice menite să mărească gradul de implicare al locuitorilor și turiștilor în comunitate.

Pentru că este cel mai bun preț pe care îl puteți găsi – 8000 ron cost final – fără taxe ascunse, fără anexe. Sincer, atât costă!

Pentru că avem un termen de livrare optimizat constant – aplicațiile noastre sunt publicate în maxim 30 de zile din momentul lansării unei comenzi.

Pentru că avem experiență de peste 15 ani în media. Pentru că am avut alături în diverse proiecte media sute de clienți, parteneri și prieteni pentru care am realizat servicii complexe de marketing și publicitate, targetate conform specificului afacerii, rezultând într-o abordare inovativă și un plus de clienți.

Pentru că vă ajutăm să alegeți cea mai bună variantă pentru instituția dvs.

Pentru că avem soluții și prețuri corecte și transparente. Când ne implicăm într-un proiect, optimizăm resursele, generând relația corectă cost-beneficiu. Suntem interesați să păstrăm relația client-furnizor pe termen lung, prin urmare avem o abordare prietenoasă și deschisă.

Pentru că avem o echipă competentă, care datorită experienței este capabilă să identifice așteptările persoanelor din comunitatea dvs. Fiind bine ancorați în administrația locală și centrală prin proiectele asociației noastre cunoaștem segmentele și așteptările consumatorilor.

Dacă ai întrebări, contactează-ne și stabilim o întâlnire. Ne-am bucura să avem alături un partener care înțelege valorile noastre, care înțelege că atunci când alegi să dezvolți o aplicație pentru o instituție este bine să alegi pe cineva care îți oferă consultanță bazată pe experiență și pe nevoile reale.