Eduard Dumitrașcu, președintele ARSCM, speaker în cadrul celei mai mari ediții DevTalks din România

on

București, 19 iunie 2019, pe 6 și 7 iunie, DevTalks a reunit la Romexpo peste 2500 de participanți în cadrul celei de-a șasea ediții. Reprezentanți a peste 50 de companii de top din România au fost parte din expo-conferința care a reunit peste 120 de speakeri locali și internaționali de la companii precum London Stock Exchange Group, Red Hat, Microsoft, Smashing Magazine, Mozilla sau SAP. Asociația pentru Smart C ity și Mobilitate s-a numărat printre partenerii evenimentului, iar Eduard Dumitrașcu, președintele asociației, a susținut o prezentare privind viitorul orașelor și modul cum acestea vor fi modelate prin intermediul soluțiilor de tip Smart City și a tehnologiei.
Noutățile ediției au fost cele două zile cu 13 noi scene dedicate prezentărilor tehnice despre cele mai dorite tehnologii și inovații din industrie: Emerging Tech, Java, DevOps, Web, Mobile, Big Data & Cloud, Product Management, Security, SAP, QA & Testing, Digital Transformation, Smart Everything.
Agenda evenimentului a adus peste 100 de speakeri, lideri și profesioniști locali și internaționali din Statele Unite ale Americii, China, India, Marea Britanie, Olanda, Estonia și nu numai. Printre aceștia au fost și Ann Neidenbach – Global Head, LSEG Technology and Chief Information Officer, Marcus Biel – Director of Customer Experience la Red Hat, Tom Raftery – Global Vice President, Futurist & Innovation Evangelist la SAP, Vitaly Friedman – Co-founder Smashing Magazine, Eleanor Watson – Artificial Intelligence (AI) & Robotics la Singularity University, Steve Poole – Developer Advocate la IBM și multi alții.
Eduard Dumitrașcu, președintele Asociației pentru Smart City și Mobilitate, a fost prezent ca speaker în cadrul evenimentului, susținând o prezentare privind modul în care orașele se reinventează prin utilizarea tehnologiei și modul în care România se poate dezvolta conectându-se la această industrie emergentă, de Smart City: „Numărăm 330 de proiecte Smart City implementate la nivel național – multe în comparație cu anii precedenți și foarte puține dacă facem o comparație globală – care îmbunătățesc comunitățile locale, proiecte care rezolvă o serie de probleme și deschid ușa dezvoltării sustenabile.”
Richard Lewington, Communications Project Manager at Plain Concepts și moderator al scenei Smart Everything spune despre cea de-a șasea ediție DevTalks “A existat o atmosferă atât de pozitivă și sunt onorat că am fost invitat să fiu și eu parte din ea. Sunteți toți adevărați ambasadori ai poziției internaționale a țării voastre și în cadrul comunității tehnologice”.
În cele două zile, participanții s-au putut bucura de concursuri, activări speciale ale companiilor, zone noi de interacțiune și divertisment cu ultimele gadget-uri și inovații din domeniul tehnologiei.
Prima ediție DevTalks a fost organizată în anul 2014, obiectivul conferinței fiind acela de a contribui la dezvoltarea comunității IT&C din România. În fiecare an evenimentul a adus pe scenele DevTalks speakeri locali și internaționali de renume, companii de top, startup-uri tech și parteneri din industrie pentru a construi împreună o rețea puternică de resurse și idei inovatoare.
Mai multe detalii și informații despre eveniment pot fi accesate pe www.devtalks.ro/bucharest/ sau la secțiunea dedicată proiectului pe www.hipo.ro

Noutăți Smart Cities

China emite licențe 5G către patru firme locale

Ministerul Chinez al Industriei și Tehnologiei Informațiilor a marcat un reper major în cursa Chinei pentru a implementa și populariza tehnologia 5G și a...
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this