Membri

 

De ce să deveniți membru ARSCM?

Calitatea de membru în Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate vă oferă prestigiu și oportunitate de dezvoltare – fie a comunității pe care o reprezentați fie a companiei sau a instituției dvs.

1 – Prin noi puteți vinde produse și servicii Smart City

În asociația noastră veți găsi cei mai importanți decidenți din industria smart city – autorități publice centrale și locale.

Cele mai mari primării și ministerele reprezentative pentru această industrie sunt prezente în cadrul întâlnilor de lucru pe care le organizăm.

Avem încheiat parteneriat de colaborare cu Asociația Administratorii Publici din România (City Manageri) – networking direct cu specialiștii care realmente implementează proiecte Smart City.

2 – Implicați-vă direct în proiecte smart city

Veți avea ocazia să fiți parte în implementarea de proiecte directe alături de instituții centrale și locale. Recomandarea asociației ca furnizor/partener în cadrul proiectelor partenerilor PREMIUM ai asociației.

3 – CERTIFICATUL ASOCIAȚIEI PARTENER DE ÎNCREDERE

Calitatea de membru ARSCM vă conferă prestigiu și asigură garanția de seriozitate și siguranță în fața beneficiarilor – administrație centrală și locală dar și a partenerilor companiei dvs. În acest sens veți primi un certificat de ”PARTENER DE ÎNCREDERE”.

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate - PARTENER DE ÎNCREDERE SMART CITY
Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate – PARTENER DE ÎNCREDERE SMART CITY

4 – Fiți parte la decizie

Veți juca un rol activ într-o organizație care oferă consultanță guvernului cu privire la politicile de susținere a industriei smart city. Parte activă în elaborarea proiectelor legislative de la nivelul guvernului și parlamentului.

5 – Networking

Doar alături de noi veți avea acces la cele mai bune relații de business și parteneriate dezvoltate în rețeaua noastră.

Membrii noștri ne spun că unul dintre cele mai valoroase beneficii oferite de noi este abilitatea rețelei de a conecta persoane, instituții și companii din industrii diferite dar cu interese comune. A deveni implicat în ARSCM se dovedește vital atunci când aveți nevoie cel mai mult sau când nu găsiți o soluție la una dintre problemele dvs. În calitate de membru al ARSCM veți fi capabili să vă rezolvați problemele și să găsiți răspunsuri la probleme tehnice și nu numai.

6 – Recunoaștere în industrie și în comunitate

Suntem singura organizație care organizează anual evenimentul Smart City Industry Awards – gala premiilor industriei smart city. Evenimentul este organizat alături de partenerii noștri Bucharest Business Breakfast și CCIR – Camera de Comerț și Industrie a României.

7 – Relații externe

ARSCM are reprezentativitate și vizibilitate la nivelul organizațiilor europene. Avem participări frecvente la evenimente organizate de Comisia Europeană, Parlamentul European, Banca Mondială, etc. ARSCM are o serie de parteneriate și colaborări cu instituții și organizații europene.

8 – Cercetare și dezvoltare

ARSCM are o serve de colaborări cu universități, instituții de cercetare și persoane cheie în dezvoltarea conceptelor smart. Mare parte din aceștia furnizează conținut original pentru proiectele noastre și pentru revista Smart City Magazine editată de asociația noastră.

9 – Evenimente și publicații proprii

În fiecare an organizăm 3 mari evenimente în zona industriilor smart city.

Smart City Urban Projects – singurul târg de soluții și produse dedicate orașelor.

Smart City Convention – eveniment unde prezentăm autorităților ultimele tehnologii, produse și servicii din industrie.

Smart City Industry Awards – eveniment prestigios care recunoaște meritele celor implicați în dezvoltarea comunităților noastre.

Smart City Magazine – prima revistă dedicată profesioniștilor din industria smart city.

ARSCM acoperă tot spectrul industriei smart city din România:

  • asociație;
  • cluster;
  • târg de vânzare a soluțiilor smart;
  • revistă;
  • eveniment de recunoaștere a industriei;
  • networking la cel mai înalt nivel;
  • proiecte pentru membrii ARSCM;

Informaţii de aderare la Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate

Orice persoană fizică sau juridică cu obiect de activitate și interes profesional în domeniul Smart City poate fi membru ARSCM. Noii membri ai asociației vor trebui să își asume Statutul și Codul de Etică și se vor angaja să le respecte.

Pentru acest lucru va trebui să completați formularul de adeziune și să achitați cuantumul adeziunii conform opțiunilor de mai jos.

Cotizația de membru ARSCM:

  • start up cu maxim 100.000 euro cifră afaceri – 600 euro anual

  • companii cu peste 100.000 euro cifră afaceri – 2500 euro anual

  • partener strategic/pachet premium – 1000 eur lunar

A fi partener strategic cu ARSCM presupune acces complet la toate oportunitățile de business, participarea alături de noi în implementarea unor proiecte, acces gratuit la toate evenimentele asociației, beneficii suplimentare constând în promovarea în cadrul evenimentelor organizate, online, organizarea de evenimente dedicate pentru segmentul dvs. de business.

Pachetele premium sunt personalizate pentru maximizarea oportunităților si beneficiilor partenerului asociației.

Membrii ARSCM au 50% discount la toate produsele asociației.

Membrii Premium au acces gratuit la toate produsele asociației.

Pentru a deveni membru în asociație, completați formularul de aici:

Înscrie-te acum în ARSCM