Membrii și partenerii ARSCM

Cele mai importante companii și instituții din România fac parte din Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (parteneri sau membri).

ARSCM este singura organizație a Industriei Smart City care are un program organizat Sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei – Programul Caravana Smart City.

ARSCM are încheiate parteneriate cu Universități și Ministere dar și cu Instituții Internaționale.

ARSCM este membru cu drepturi depline a The World`s Smart Cities Organization cu sediul la Londra.

O parte a prietenilor, partenerilor și membrilor ARSCM:

Primării care sunt membre în ARSCM

Principalii parteneri ARSCM:

De ce să deveniți membru ARSCM?

Calitatea de membru în Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate vă oferă prestigiu și oportunitate de dezvoltare – fie a comunității pe care o reprezentați fie a companiei sau a instituției dvs.

1 – Prin noi puteți vinde produse și servicii Smart City

În asociația noastră veți găsi cei mai importanți decidenți din industria smart city – autorități publice centrale și locale.

Cele mai mari primării și ministerele reprezentative pentru această industrie sunt prezente în cadrul întâlnilor de lucru pe care le organizăm.

Avem încheiat parteneriat de colaborare cu Asociația Administratorii Publici din România (City Manageri) – networking direct cu specialiștii care realmente implementează proiecte Smart City.

2 – Implicați-vă direct în proiecte smart city

Veți avea ocazia să fiți parte în implementarea de proiecte directe alături de instituții centrale și locale. Recomandarea asociației ca furnizor/partener în cadrul proiectelor partenerilor PREMIUM ai asociației.

3 – CERTIFICATUL ASOCIAȚIEI PARTENER DE ÎNCREDERE

Calitatea de membru ARSCM vă conferă prestigiu și asigură garanția de seriozitate și siguranță în fața beneficiarilor – administrație centrală și locală dar și a partenerilor companiei dvs. În acest sens veți primi un certificat de ”PARTENER DE ÎNCREDERE”.

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate - PARTENER DE ÎNCREDERE SMART CITY
Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate – PARTENER DE ÎNCREDERE SMART CITY

4 – Fiți parte la decizie

Veți juca un rol activ într-o organizație care oferă consultanță guvernului cu privire la politicile de susținere a industriei smart city. Parte activă în elaborarea proiectelor legislative de la nivelul guvernului și parlamentului.

5 – Networking

Doar alături de noi veți avea acces la cele mai bune relații de business și parteneriate dezvoltate în rețeaua noastră.

Membrii noștri ne spun că unul dintre cele mai valoroase beneficii oferite de noi este abilitatea rețelei de a conecta persoane, instituții și companii din industrii diferite dar cu interese comune. A deveni implicat în ARSCM se dovedește vital atunci când aveți nevoie cel mai mult sau când nu găsiți o soluție la una dintre problemele dvs. În calitate de membru al ARSCM veți fi capabili să vă rezolvați problemele și să găsiți răspunsuri la probleme tehnice și nu numai.

6 – Recunoaștere în industrie și în comunitate

Suntem singura organizație care organizează anual evenimentul Smart City Industry Awards – gala premiilor industriei smart city. Evenimentul este organizat alături de partenerii noștri Bucharest Business Breakfast și CCIR – Camera de Comerț și Industrie a României.

7 – Relații externe

ARSCM are reprezentativitate și vizibilitate la nivelul organizațiilor europene. Avem participări frecvente la evenimente organizate de Comisia Europeană, Parlamentul European, Banca Mondială, etc. ARSCM are o serie de parteneriate și colaborări cu instituții și organizații europene.

8 – Cercetare și dezvoltare

ARSCM are o serve de colaborări cu universități, instituții de cercetare și persoane cheie în dezvoltarea conceptelor smart. Mare parte din aceștia furnizează conținut original pentru proiectele noastre și pentru revista Smart City Magazine editată de asociația noastră.

9 – Evenimente și publicații proprii

În fiecare an organizăm 3 mari evenimente în zona industriilor smart city.

Smart City Urban Projects – singurul târg de soluții și produse dedicate orașelor.

Smart City Convention – eveniment unde prezentăm autorităților ultimele tehnologii, produse și servicii din industrie.

Smart City Industry Awards – eveniment prestigios care recunoaște meritele celor implicați în dezvoltarea comunităților noastre.

Smart City Magazine – prima revistă dedicată profesioniștilor din industria smart city.