duminică, mai 9, 2021

Asociația Română pentru Smart City îl felicită pe Președintele României pentru obținerea Premiului “Kaiser Otto 2020”

Articol publicat în categoria

Asociația Română pentru Smart City îl felicită pe Președintele României, Klaus Iohannis, pentru câștigarea Premiului „Kaiser Otto 2020”, acordat de orașul german Magdeburg. Ceremonia de decernare a premiului va avea loc miercuri, 14 octombrie 2020, la Domul din Magdeburg, loc cu o semnificație importantă pentru istoria Europei care adăpostește de peste 1000 de ani mormântul lui Otto I, Împărat al Sfântului Imperiu Roman.

Eduard Dumitrașcu, Președintele Asociației Române pentru Smart City: „Felicitări Președintelui României pentru câștigarea Premiului „Kaiser Otto 2020”! Premiul reprezintă o recunoaștere oficială a meritelor și a contribuției Președintelui Klaus Iohannis la procesul european de unificare și la consolidarea relațiilor cu aliații europeni. Activitatea sa a afirmat statutul României de lider regional și european, iar eforturile desfășurate de Domnia Sa în această direcție și în promovarea gândirii europene sunt recunoscute prin intermediul Premiului „Kaiser Otto 2020!”

Premiul „Otto cel Mare” este acordat, o dată la doi ani, personalităților și organizațiilor care au merite deosebite în procesul european de unificare și în promovarea gândirii europene.