Asseco SEE participă anul acesta la Microsoft Envision Forum în calitate de ”Partner Of The Year”

Articol publicat în categoria

Bucuresti – 15 noiembrie 2019 

Asseco SEE participă în calitate de ”Partner Of The Year”, la cea de-a VII-a ediție a evenimentului anual de business și tehnologie al Microsoft România ce va avea loc pe 19 noiembrie, în București.  Microsoft Envision Forum va reuni experți și lideri de succes ai regiunii pentru o conversație despre transformarea digitală și impactul pe care aceasta o are asupra piețelor, organizațiilor și societății în general.

Cunoscut publicului larg drept Microsoft Business Summit, anul acesta evenimentul preia o identitate nouă, emblematică pentru companie, stabilită în urma eforturilor de aliniere la o strategie comună la nivel global. Microsoft Envison Forum va aduce în fața participanților speakeri cu recunoaștere internațională, experiențe concrete de transformare digitală și modul în care acestea redefinesc procesele antreprenoriale.

Evenimentul va adresa industrii diverse precum comerț, servicii financiare, sănătate sau telecomunicații, în care adopția tehnologiei redefinește atât produsul sau serviciul, cât și relația cu piețele respective. Pe lângă viziune, vor fi prezentate soluții concrete pentru cele mai intâlnite provocări din aria transformării digitale.

„Pentru noi, ediția de anul acesta a Microsoft Envision Forum este una cu totul specială, deoarece ne prezentăm în calitate de “Partner of The Year” pentru Microsoft România, în anul 2019. Acest statut, de care ne bucurăm, reprezintă o confirmare a implicării și investiției noastre continue în relația cu Microsoft, care se reflectă în valoarea pe care noi,  Asseco SEE, o aducem clienților noștri în proiectele de tranformare digitală”, a declarat Daniela Scarlat, Solution Sales Lead – Asseco SEE România. 

Despre Asseco SEE

Asseco SEE (România) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară și dezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia. Mai mult de 10 bănci din cele 15 cele mai mari din această parte a Europei sunt deja clienți ai Asseco SEE. Cu sediul în Polonia, Asseco SEE este deținută de Grupul Internațional Asseco cu operațiuni în Europa, Statele Unite ale Americii dar și Israel, Japonia și Canada. Companiile Grupului Asseco sunt listate la Bursa de Valori din Varșovia, Tel Aviv Stock Exchange, precum și NASDAQ Global Markets. www.asseco.com/see

Articol preluat de pe Mediafax.