duminică, mai 9, 2021

AXIS Q3819-PVE – O cameră video multi-senzor cu vizualizare panoramică și acoperire largă

Articol publicat în categoria

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a anunțat lansarea produsului AXIS Q3819-PVE, o cameră multi-senzor de 14 MP care oferă o acoperire panoramică de 180° completă.

Imaginile de înaltă calitate împreună cu detalii incredibile sunt susținute de o rată a cadrelor de până la 30 FPS. Datorită combinării impecabile a celor 4 fluxuri video, camera oferă o imagine completă pentru o vedere utilă de ansamblu.

pastedGraphic.png

Această cameră video multi-senzor poate fi asociată în mod inteligent cu difuzoarele de rețea oferite de Axis, utilizând tehnologia edge-to-edge. De exemplu, puteți adăuga echipamente audio care să vă permită să transmiteți avertizări sonore, descurajând în acest mod eventualele tentative de intruziune. În plus, platforma edge de analiză AXIS Object Analytics face posibilă detectarea și clasificarea persoanelor și vehiculelor, micșorând în acest fel rata alarmelor false și oferind o mult mai bună experiență de utilizare operatorilor.

Trusted Platform Module

Camera este echipată cu funcția Axis Edge Vault, care protejează identitatea dispozitivelor Axis și simplifică autorizarea acestora în infrastructura IP. De asemenea, produsul include un modul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 care permite stocarea în siguranță a tuturor certificatelor și cheilor criptografice în eventualitatea unei breșe de securitate.

Caracteristicile principale includ:

  • Senzori multipli de 14 MP cu combinare perfectă a vizualizărilor;
  • Acoperire orizontală de 180° și verticală de 38°;
  • AXIS Object Analytics;
  • Funcție AXIS Edge Vault și modul TPM;
  • Motoare robotizate integrate pentru ajustarea câmpului vizual pe orizontală, verticală și rotire.

Acest produs oferă o varietate largă de opțiuni de montaj – pe suprafețe, încastrat pe tavan fals și la nivel suspendat, și, de asemenea, poate fi montat chiar spate în spate pentru o flexibilitate ridicată. În plus, în ajutorul procesului de instalare camera include motoare care permit ajustarea de la distanță atât pe verticală și orizontală, cât și rotire. Modelul va putea fi comandat din luna mai prin intermediului canalului de parteneri autorizați.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovatoare, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces, interfoane și sisteme audio complete. Axis are peste 3.800 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Compania Axis a fost fondată în 1984 si are sediul central in Lund, Suedia.

Pentru mai multe informații despre Axis, www.axis.com. 

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/