duminică, mai 9, 2021

Conferința Future Cities: Smart cities | Rising cities. Smart future

Articol publicat în categoria

Alătura-te evenimentului Business Review, participarea este gratuită, prin completarea formularului din linkul de mai jos, acolo unde poți adresa și o întrebare vorbitorilor pentru sesiunile de Q&A din paneluri: https://business-review.eu/br-events/rising-cities-smart-future-2020#register

Conferința Future Cities: Smart cities | Rising cities. Smart future organizată de revista Business Review  își propune să pună în valoare evoluția spațiului urban, a orașelor inteligente ce oferă o creștere durabilă, reduc impactul asupra mediului, îmbunătățesc calitatea vieții locuitorilor și a angajaților și încurajează activitățile economice sănătoase. Asociația Română pentru Smart City este partener strategic al evenimentului.

Vom evidenția factorii care contribuie la aceasta, precum tehnologie și inovare, eficiență energetică, sustenabilitate și economie circulară, rețele inteligente de energie, comunicații, de apă, etc.

Evenimentul va avea loc în data de 18 noiembrie 2020, în format online și va fi transmis în direct pe canalul YouTube și pagina de Facebook Business Review.

Future Cities: Rising Cities. Smart Future susține crearea de orașe ale viitorului mai verzi, mai inteligente și mai conectate, prin discuții, dezbateri și scenarii de viitor pentru parteneriate public-private, proiecte inovatoare și inspiraționale, precum și moduri originale de a integra tehnologii noi în viața de zi cu zi.

La Rising cities. Smart future vor participa experți din industrie, investitori inovatori, consultanți, dezvoltatori, companii de construcții, arhitecți, vizionari, specialiști în domeniul transporturilor, asociații, cercetători, experți în mobilitate, factori de decizie din sectoarele legate de transformare în orașe verzi.

Keynote Speech: Lucian BODE, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Eduard Dumitrașcu, președintele Asociației Române pentru Smart City, este moderatorul panelului 1. Sustainable Future Cities.

Agenda conferinței aici https://bit.ly/36hjVm

Pentru mai multe detalii events@business-review.eu