joi, aprilie 22, 2021

Probleme cu bugetul? Venim cu solutia prin intermediul echipamentelor smart

Articol publicat în categoria
Sistemele de digital signage reprezintă la ora actuală un important mijloc de comunicare pentru public, în smart city. Acestea sunt din ce în ce mai prezente în spațiile publice, centrele comerciale, parcări on-street și off-street sau în zone de interes cu trafic intens.

Parcările on-street sau off-street oferă multe oportunități neexploatate pentru digital signage si alte caracteristici importante pe care clienții, operatorii de părcari și municipalitățile, le vor găsi fără îndoială, utile.

Utilizatorii unei parcări reprezintă cel mai bun public pe care îl pot viza municipalitățile și operatorii privați. Foarte multe afaceri, ar plăti sume considerabile pentru a-și face publicitate în fața clienților unei parcări. Cu toate acestea, foarte puțini operatori de parcări valorifică această oportunitate uimitoare de a genera venituri.

Prin intermediul tehnologiilor inovatoare pe care le promovăm și a sistemelor inteligente, provenite de la unii dintre cei mai importanți producători mondiali din industrie, compania fast 🅿️ark furnizează municipalităților și operatorilor privați, soluții pentru amenajarea, dotarea și administrarea parcărilor, colectarea eficientă cu costuri reduse a taxelor ce provin de la acestea.

Pentru municipalități, digital signage în parcări poate îmbunătăți comunicarea cu cetățenii și turiștii orașului, prin:
  • Afișarea unor mesaje importante/ noutăți în timpul evenimentelor și a festivalurilor;
  • Informații istorice sau educative din oraș;
  • Mesaje urgente sau alerte;
  • Date privind calitatea aerului sau vremea.

Tehnologii de ultimă generație, echipamente de top

Solutiile  fast🅿️ark  pentru digital signage se bazează pe o gamă variată de echipamente de înaltă fiabilitate și un raport calitate/preț foarte bun, selectate atent în urma experienței dobândite.

Mai mult, echipamentele utilizate în proiectele noastre beneficiază de tehnologii de ultimă generație care asigură: un consum redus de energie, operațiuni minime de întreținere și costuri reduse de operare.

Servicii complete, proiecte la cheie

Echipa noastră oferă consultanță, studii de fezabilitate, studii de trafic și asistență în stabilirea soluțiilor de parcări potrivite pentru a răspunde nevoilor de mobilitate specifice fiecărei instituții sau companii. De asemenea, asigură proiectarea, instalarea și mentenanța parcărilor on-street și off-street.