Autobuzele electrice de la Karsan au ajuns la Segarcea

Anul acesta, în Segarcea se va circula cu autobuze electrice de la Karsan!

Astăzi, 12 ianuarie 2022, am fost primiți de domnul Primar Nicolae Tutunaru pentru semnarea contractului de furnizare a 3 autobuze electrice Karsan eATAK. Proiectul face parte din investiția : „Sistem integrat de mobilitate urbană durabilă în Orașul Segarcea, Județul Dolj: Amenajare piste de biciclete și infrastructură pietonală, modernizare cale rutieră pe care circulă transportul public, amenajare autobază și stații de autobuz”

Autobuzele Karsan eATAK corespund celor mai moderne cerințe în domeniul transportului public de persoane. Sunt dotate cu motoare electrice și alimentate de acumulatori ce asigură o autonomie de până la 300 de kilometri dintr-o singură încărcare. Pot transporta până la 52 de pasageri, cumulat pe scaune și în picioare. În plus, oferă locuri speciale destinate fotoliilor rulante și rampă de acces pentru pasagerii cu mobilitate redusă.

Anadolu Automobil Rom S.R.L., importatorul mărcii Karsan, este unul dintre cei mai activi jucători pe piața autobuzelor ecologice din România. Prin semnarea contractului de furnizare, Segarcea se alătură altor parteneri de-ai noștri care au ales transportul ecologic și sustenabil cu autobuze electrice, alături de alte orașe precum Suceava, Deva, Gura Humorului, Dej sau Mangalia unde s-au livrat, sau urmează a fi livrate, autobuze electrice Karsan.

Contractul cu Primăria Segarcea este în valoare de 5.357.400 +TVA și include pe lângă furnizarea celor trei autobuze electrice și dotarea cu stații de încărcare pentru acestea. Acestea vor deservi sistemul de transport public din orașul Segarcea. La semnarea contractului au participat doamna Magdalena Peșu, Director General al Anadolu Automobil Rom S.R.L. și domnul Nicolae Tutunaru, Primarul Orașului Segarcea.

Sursa: Comunicat de presă Anadolu Automobil Rom

Despre verticala Smart Mobility puteți citi mai mult aici

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.

Smart City România

newsletter

În fiecare sâmbătă dimineață îți trimitem cele mai importante știri din Industria Smart City!