duminică, mai 9, 2021

Orange România: Apel pentru proiecte bazate pe tehnologiile 5G și IoT

Articol publicat în categoria

Orange România a lansat recent 5G Online Challenge – concurs destinat antreprenorilor și dezvoltatorilor de produse cu proiecte bazate pe tehnologiile 5G și IoT. Cele mai bune echipe vor fi alese pentru programul de accelerare Orange Fab și vor primi acces la echipamente, platforme și infrastructuri de comunicații dedicate, precum și în laboratoarele 5G Orange din București, pentru teste extinse.

“Încurajăm dezvoltarea de produse în domenii precum securitate ciberneticămobilitateretailsmart citymediaentertainmentsănătate sau educație digitală. Prin 5G Online Challenge venim în întâmpinarea inovatorilor în tehnologiile 5G și IoT, alături de care vrem să construim o colaborare pe termen lung, inclusiv prin participarea alături de Orange România în proiectele de cercetare Horizon 2020 și Horizon Europe.” – Cristian Paţachia, Development & Innovation Manager Orange România.

Calendar

1 noiembrie: Termen limită pentru aplicațiile online
2 noiembrie – 23 noiembrie: Echipele preselectate vor beneficia de expertiza mentorilor Orange Fab
24 noiembrie: Evenimentul final de selecție în care echipele preselectate își vor prezenta produsele și vor răspunde întrebărilor juriului; anunțul câștigătorilor.

Câștigătorii vor fi aleși în funcție de experiența echipei și de potențialul comercial, aceștia urmând să primească:

  • Acces la echipamente și tehnologii de cea mai nouă generație
  • Mentorat pentru rafinarea produsului
  • Susținere pentru realizarea unor proiecte pilot pentru clienții finali.

Mai multe detalii despre concurs, precum și formularul de aplicare online sunt disponibile aici