miercuri, iunie 23, 2021

Peste 200.000 de plăți cu cardul în aplicația Star Taxi

Articol publicat în categoria

Călătorește smart în oraşele din România

Compania 100% românească se află în topul preferințelor pentru călătorii urbane, într-o piață dominată de coloșii internaționali de ride-hailing. Luna aceasta a depășit,  în premieră, 200.000 de plăți efectuate cu cardul în aplicație.

Piața de taximetrie din întreaga țară a trecut prin nenumărate evoluții de-a lungul timpului, iar aplicația Star Taxi și-a lăsat amprenta asupra modului în care sunt și trebuie percepute serviciile oferite clienților. Aplicația, disponibilă în 15 orașe a înregistrat 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări și peste 22,000 de conturi de șoferi la nivel național.

În calitate de deschizător de drumuri, de mai bine de zece ani, Star Taxi a transformat transportul cu taxiul dintr-un lux într-o comoditate. Pentru noi, confortul și siguranța călătorilor sunt pe primul loc, iar rezultatele se văd în încrederea pe care ne-o acordă și în cifrele impresionante pe care le înregistrăm”, a explicat Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

Rapiditatea și siguranța comenzilor și a plăților

Compania oferă utilizatorului acces la toate companiile de taxi din zona sa, permițând comanda oricărei mașini afiliate sistemului, astfel că în mai puțin de 60 de secunde ai un șofer la scară. 

„Comanzi simplu, ajungi repede și ușor, plătești în siguranță direct din aplicație și te bucuri de o experiență plăcută. În plus, la finalul cursei ai posibilitatea să lași feedback adecvat șoferului, precum și tips și raiting în funcție de cum ți s-a părut călătoria. Și totul prin doar câteva clickuri. Însă nu ne oprim aici, investim continuu în optimizarea aplicației pentru că vrem să oferim cele mai înalte standarde de calitate clienților noștri”, conchide Vicol Moldoveanu.