Misiune

Să mijlocească transferul de inteligență, soluții și tehnologie de la furnizori către beneficiari. Smart City Magazine livrează viziune și soluții la cheie pentru beneficiari. Smart City Magazine livrează comenzi către furnizorii serviciilor și produselor prezentate.

Despre

Smart City Magazine reprezintă cea mai dinamică platformă de comunicare directă și necondiționată între producătorii de servicii și produse ale industriei Smart City și beneficiarii acestora – autorități centrale și locale, organizații guvernamentale, fonduri de investiții, persoane dedicate și implicate în industrie, numeroși specialiști.

Indiferent că ești un intermediar, furnizor direct sau integrator de soluții și servicii în imobiliare, IT, energie, mijloace transport sau soluții de ecologizare, Smart City Magazine este singura revistă care ajunge pe masa beneficiarilor direct.

Domenii de interes ale revistei

Cui se adresează și unde se distribuie

Primele 200 de primării după numărul de locuitori

Primari / Viceprimari / City Managery / Președinți CJ

Miniștri / Secretari Stat / Directori Direcții Ministere / Parlament

Primele 800 de companii după cifra de afaceri relevante pentru Industria Smart City

Toate Ambasadele și Universitățile Tehnice

Investitori / Analiști Financiari / Bancheri / Consultanți / IT / Sisteme de afaceri / de securitate / Sisteme de afaceri de date / Cercetători / Integratori de sisteme / Arhitecți / Topografi / Contractori

Date tehnice

Tiraj: 1500 exemplare

Format: A4 (210×297 mm)

Periodicitate: Trimestrială

Număr pagini: 48

Tipar: policromie

Hartie: LWC lucios + Copertă Lucioasă

Domenii de interes ale revistei