ARSC va fi prezentă la Barcelona la Smart City Expo World Congress 2018

ARSC va fi prezentă la Barcelona Smart City Expo Congress 2018

În perioada 13-15 Noiembrie 2018, Asociația Română Pentru Smart City va fi prezentă la Smart City Expo World Congress 2018, la Barcelona. Delegația ARSC va fi condusă de Președintele ARSC, Eduard Dumitrașcu. ARSC va fi prezentă în calitate de partener în standul Microsoft alături de Telelink.

Vor fi prezenți 871 de expozanți si 361 de soluții reale pentru îmbunătățirea calității vieții.

Congresul mondial Smart City Expo permite guvernelor și organizațiilor interguvernamentale să sprijine economiile locale, IMM-urile locale și să consolideze branding-ul țării sau al orașului. Deasemenea vor fi prezentate proiecte de orașe inteligente pentru a atrage investiții și a deschide noi oportunități pentru găsirea de parteneri atât pentru PPP-uri cât și pentru furnizori. Evenimentul oferă, de asemenea, ocazia perfectă de a face schimb de experiență și de bune practici cu orașele din întreaga lume.

Ediția de anul acesta se va concentra pe cinci mari subiecte care încearcă să răspundă principalelor probleme ale orașelor: Transformarea Digitală, Dezvoltarea Urbană, Mobilitate, Guvernare și Finanțare, Orașe Incluzive și Participative.

În plus,  Smart Mobility Congress, International Integrated Water Cycle Show (Iwater), Circular Economy European Summit, Sharing Cities Summit, Digital Future Society și Smart City Week au loc simultan cu Smart City Expo World Congress 2018, pentru a contribui la crearea orașelor viitorului.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.

Smart City România

newsletter

În fiecare sâmbătă dimineață îți trimitem cele mai importante știri din Industria Smart City!