Misiunea revistei

Să mijlocească transferul de inteligență, soluții și tehnologie de la furnizori către beneficiari. Smart City Magazine livrează viziune și soluții la cheie pentru beneficiari. Smart City Magazine livrează comenzi către furnizorii serviciilor și produselor prezentate.

Prezentare generală

Smart City Magazine reprezintă cea mai dinamică platformă de comunicare directă și necondiționată între producătorii de servicii și produse ale industriei Smart City și beneficiarii acestora – autorități centrale și locale, organizații guvernamentale, fonduri de investiții, persoane dedicate și implicate în industrie, numeroși specialiști.

Indiferent că ești un intermediar, furnizor direct sau integrator de soluții și servicii în imobiliare, IT&C, energie, mijloace transport sau soluții de ecologizare, Smart City Magazine este singura revistă care ajunge direct pe masa beneficiarilor.

Audiența Smart City Magazine unifică industriile verticale care se ocupă cu dezvoltarea tehnologiilor inteligente și prezintă modul cum ne pot transforma acestea într-o societate inteligentă.

Ne vom canaliza eforturile editoriale pe ultimele informații din industrie, prezentare de soluții și exemple de bună practică cu o modalitate rapidă de implementare.

Revista este distribuită către: Cele mai importante companii din domeniu Primele 200 de primării din țară după numărul populației Miniștri și Secretari de Stat Primari, Viceprimari și City Manageri Directorii agențiilor guvernamentale Ingineri, Arhitecți, Urbaniști și Designeri urbani Producători de echipament Factori decidenți Furnizori de soluții de gestionare și administrare a clădirilor Investitori, bancheri și finanțiști Universități și institute – Departamente de cercetare și inovație

Targetare după funcțiile deținute: CEO / CTO / COO / CIO Inginerie / Operațiuni Tehnice / Ingineri Software / Manageri Investitori / Analiști Financiari / Bancheri / Consultanți IT / Sisteme de afaceri / de securitate / Sisteme de afaceri de date Cercetători / Integratori de sisteme Arhitecți / Topografi / Contractori

Distribuție: Primele 200 de primării după numărul de locuitori Primari, Viceprimari, City manageri Toate instituțiile guvernamentale cu rol în industrie: Miniștri, Secretari de Stat, Directori Companii din industriile IT&C, Construcții, Energie, Deșeuri, Furnizare apă, Facility, Bănci, etc.

Date tehnice Tiraj: 2.000 exemplare Număr pagini: 48 + coperți Periodicitate: trimestrială Format: A4 magazine, full color

Revista poate fi citită și online la adresa smartcitymagazine.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.

Smart City România

newsletter

În fiecare sâmbătă dimineață îți trimitem cele mai importante știri din Industria Smart City!