Smart Living

descoperă ecosistemul smart city

Ce este Smart Living?

Vrem să trăim în orașe inteligente, sigure, curate, sănătoase, inclusive și rezistente; orașele care oferă oportunități economice și o calitate înaltă a vieții; și orașele care sunt răscruce pentru mințile cele mai creative și inovatoare.
Atingerea acestor obiective oferă oportunități extraordinare, dar și provocări dificile. Trăim într-o eră de turbulență și transformare. În mijlocul unor astfel de transformări și incertitudini, practicienii din întreaga lume explorează cum putem continua să creștem, să dezvoltăm, să inovăm și să concurăm.

Smart Living Projects utilizează tehnologii și sisteme concepute pentru a ajuta orașele din SUA și din întreaga lume să atingă o calificare „inteligentă” într-o manieră rapidă, durabilă, eficientă și simplă, ținând cont întotdeauna de nevoile de bază ale administrațiilor locale și, cel mai important, de cetățeni. a orașului. Specializată în domeniul mobilității și monitorizării în timp real, SLP are un portofoliu de soluții dovedite în întreaga lume pentru gestionarea și reducerea traficului în timp real, parcare publică pe stradă și în afara străzii, monitorizare autobuze, urmărire pietonală și monitorizare infrastructură sisteme.

Smart Living
• Turism (MVI1)
• Cultură și timp liber (MVI2)
• Servicii medicale (MVI3)
• Securitate (MVI4)
• Acces la tehnologie (MVI5)
• Bunăstare și incluziune socială (MVI6)
• Gestionarea spațiilor publice (MVI7)

mai multe despre ecosistemul smart city

Articolul precedentSmart Citizen
Articolul următorSmart Economy

principalele verticale

Smart Mobility

Ce înseamnă de fapt Smart Mobility și la ce se referă? Îmbunătățirea infrastructurii unui oraș reprezintă un pas important în călătoria unui smart city către...