Internet of Things – Tech Expo (Londra, ianuarie 2017)

7 conferințe, 6.000 participanți, peste 200 speakeri și peste 100 de expozanți. Acestea sunt cifrele oficiale ale evenimentului ce a avut loc la finalul lunii ianuarie la Londra, în cadrul seriei de evenimente internaționale Tech Expo. Participanții s-au întrecut în oferirea celor mai inteligente inovative soluții din diferite domenii, la cea de-a doua ediție a Tech Expo. Au fost prezentate concepte inovatoare pentru diverse domenii: Transport, Sănătate, Logistică, Guvernare, Energie, Asigurări, Agricultură și Industria Constructoare de mașini.

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM), prin reprezentantul său, Președintele asociației, domnul Eduard Dumitrașcu a participat între 23-24 ianuarie 2017 la Internet of Things (IoT) eveniment marca Tech Expo. Evenimentul s-a desfășurat la Londra, Centrul Expozițional Olympia.

Participanții s-au bucurat de două zile de conținut de top, studii de caz bazate pe oferirea de soluții, iar printre participanți au fost factori de decizie din domeniul IT, dezvoltatori, oficiali ai administrației locale și reprezentanți guvernamentali, investitori, top management din numeroase domenii. Cei peste 200 de speakeri au oferit cunoștințe și informații din industrie, iar cele mai interesante situații au fost cele bazate pe studiile de caz, în care s-au oferit informații valoroase și au fost împărtășite experiențe. Cele 7 conferințe au abordat îmbunătățirile inovative carea afectează întregul segment IoT realizate în Smart Cities, Connected Living, Developing for the IoT, Connected Industry, Connected Services, IoT Innovations & Technologies și Data & Security.

ARSCM a pus bazele unor parteneriate internaționale, bazate pe schimbul de cunoștințe și reprezentare la nivel internațional precum și realizarea unor evenimente comune în marile orașe europene, dar și la București, ca parte a strategiei de dezvoltare a asociației pentru anul 2017.